ďż˝esky  |  English

NOVINKY

20.12. 2x CACIB WELS (A) - závěr výstavní sezony v podání ASSONANZY :-) 8-9.12.2012 - KLIK ZDE VÍCE UVNITŘ – KLIK NA NADPIS



dalmatin-aida DOKONČENA KOMPLET REPORTÁŽ Z 1. VÝSTAVNÍHO DNE TEDY SOBOTY !!, NOVÁ ČÁST OZNAČENA JAKO VŽDY NEW !!!!



„MOTTO“ SOBOTY:

" PANIČKO NEFLÁKEJ SE, POJDˇ, POJDˇ, JÁ CHCI DNES VYHRÁT " :-DDDD



dalmatin-aida

 

dalmatin-aida

dalmatin-aida

dalmatin-aida



VIDEO CACIB WELS (A) 8.12.2012
judge Dr. Zsuszanna Vaczi-Balogh, H


ATILLIO DI ASSONANZA CACA, CACIB, BOB, res. BIG!!

COMPETITION for CACIB ( male ) :
---------------------------------
Winner intermediate cl. - ATILLIO Di Assonanza - Exc 1, CACA, CACIB, BOB, res BIG !

Winner open cl. -Zaafirahs Aawynn

Winner champion cl.- FINOH vom Bierstadter Hof - EUROPASIEGER 2012 ! ( VDH-Europasieger-Ausstellung Dortmund 12.05.2012) , dále ICH, Germany Champion VDH + DDC


COMPETITION for BOB:
-----------------------------------
Bet of juniors - Dot4dot Bumble Bee ( female )
Best male (CACIB) - Atillio Di Assonanza - BOB !! res. BIG !
Male Honour cl., Exc.1, CAC - Falcatus Fire in the House
Best female (CACIB) - Checkpoint Bravos Kumari
Female Honour cl., Exc. 1, CAC - Cold Mountain De La Vallee De La Chesnaie







Tak a je před námi poslední výstavní víkend v rakouském Welsu.

Původně jsme plánovali zúčastnit se pouze soboty, ale vzhledem k tomu, že se do Welsu na neděli chystala Anetka s Andym, tak jsme se rozhodli zůstat i v neděli.


Takže jak bývá zvykem, v pátek kolem 14,00 hod. nasedá do auta náš puntíkatý tým :-) Argia, Atillio a Archie.

Všichni jako vždy neuvěřitelně natěšení, že se zase někam vyráží !!

Cesta přestože není na km dlouhá, je ale dlouhá časově, jelikož se jede většinou mimo dálnici.

Bez větších kolizí na rozdíl od výletu do Nitry jsme v 18,00 hod před naším hotelem, kde se ubytováváme pravidelně ( ve Welsu jsme již potřetí, loni byli Aida, Atillio a Argia )

Jelikož jsme si to jeli do Welsu řádně užít s plánem navštívit v sobotu i vánoční trhy , tak jsme si vzali báječný apartmán se saunou a zimní zahradou a pojali jsme to jako Wellnes :-)


Hned u hotelu je velký les, takže naši puntíci se řádně vyřádili na zasněžených loukách .

Zejména Archie, ten miluje pohyb a tak lítal na velké zasněžené pláni dokola a dokola a pořád neměl dost. Byl na něho nádherný pohled, jen jsme z povzdálí sledovali jeho rychlá kolečka. Jelikož byla už tma, tak jen díky blikajícímu obojku jsme mohli sledovat jeho dráhu.

Ati a Argi se více věnovali očuchávání různých pachů v lese .

Apartmán si naši prcci rozdělili, Archie se usídlil na pohovce v zimní zahradě, kde i spal :-) a Ati chtěl zase stále zkoušet saunu :-) Jak jsou bráchové v aktivitách a relaxu rozdílní :-)
Naše Arginka se rozvalila na postel a bráchy sledovala s nadhledem jí vlastní :-)


Tak a je tu sobota ráno ....


Máme pohodičku, protože posuzování začíná až od 10,00 hod.

Přijíždíme tedy v klídku na výstaviště a bez problémů se umístujeme u kruhu, kde jsme už zdaleka nebyli z dalmatinářů první :-))

Dle známých tváří ihned vidíme, že konkurence sice není početná / hlášeno 22 dalmatinů, ale známe výstavy, kde nejsou počty ani do desítky :-) a mluví se o mega úspěchu :-) /, ale o to větší je kvalita hlášených dalmatinů .

Přijelo mnoho německých vystavovatelů, mezi nimu i " Europasieger 2012" v Dortmundu FINOH VOM BIERSTADTER HOF ( mimo jiné i letošní " Bundessieger Tulln , Crufts Qualifikation , německý šampion VDH § DDC, ICH), ale i mnoho dalších krásných a úspěšných dalmatinů nejen z Německa (FALCATUS FIRE IN THE HOUSE - maj. Beaty Elsner ), ale i z Rakouska ( HERE I COME OF SPOTTED JOY majitele Valerie u. Rene Jähnichen - mimo jiné druhý ve třídě otevřené na letošné světové výstavě v Salzburgu ), dále dalmatini z Francie a Dánska !!

Jedním slovem prostě špička, psi kteří se pravidelně umístˇují na předních místech a často získávají i ta ocenění nejvyšší jako BOB !!!!


A mezi tuto smetánku :-) příjíždíme i my prezentovat naše odchovy.


Posuzuje paní Dr. Vaczi-Balogh Zsuzsanna (H).
Tuto paní rozhodčí jsme nikdy ještě nezažili, ale od našich německých přátel jsme se dozvěděli, že je velice přísná, nekompromisní, nic neodpustí a že se bude hodně běhat :-)

Tak a nastupuje první pejsek do třídy mladých a odnáší si VD.

No a nyní již nastupujeme s Atilliem do mezitřídy.

Naším konkurentem je DALMINO HANDSOME HIJACKER majitelky z Německa, se kterým se Ati již několikrát setkal v kruhu ve třídě v Německu ale i Rakousku.

Ati zvládá prezentaci jak v postoji tak pohybu suverénně a já slyším několikrát od stolu opakovat..." schoene ", což mě trochu uklidňuje ale to hlavní zadání pořadí teprve přijde :-)

Taaak a dostáváme pokyn do běhu, po několika kolečkách nás p. rozhodčí zastavuje, našemu konkurentovi říká " zweite " a nám s Atim " erste "


JUPÍÍÍ !!


ATILLIO získává CACA a stává se ve 20 měsících

ČEKATELEM

ŠESTÉHO DOSPĚLÉHO ŠAMPIONÁTU , v tomto případě RAKOUSKÉHO !!!



dalmatin-aida

dalmatin-aida

dalmatin-aida



Není žádný velký čas k radosti ani vydýchání se z koleček běhu a jdeme s Archiem do třídy otevřené :-)

Konkurentem nám je ZAAFIRAH S ARAWYNN rakouské majitelky .

Archie se pěkně prezentoval v postoji , ale v běhu jsem udělala chybu, bleskově jsem se rozhodla , že ho tentokráte nechám běžet na volno, což při jeho neuvěřitelném temperamentu je velký risk ! No a to se mi ihned vymstilo, nebotˇ se mi dostal několikrát v běhu do cvalu a to se ve třídě otevřené odpustit opravdu nemůže ! Takže poučení pro příště ...

Archie si tedy odnáší z kruhu res. CAC

dalmatin-aida

dalmatin-aida


Já mám chviličku na vydýchání, nebotˇnastupuje třída šampionů zastoupená 2 velice úspěšnými psy ( jak jsem zmínila již výše ) : FINOH VOM BIERSTADTER HOF a HERE I COME OF SPOTTED JOY,

třídu ŠAMPIONŮ vyhrává krásný FINOH VOM BIERSTADTER HOF, Europasieger 2012 !!

TAK A JDEME O CACIBA: ( zdokumentováno na videu )

vítěz mezitřídy: ATILLIO

vítěz třídy otevřené: ZAAFIRAH S ARAWYNN

vítěz třídy šampionů : FINOH VOM BIERSTADTER HOF

Tentokráte jsem naprosto v klidu, vím, že porazit Finoha s Melanie je téměř nemožné !!

Takže se soustředíme maximálně na prezentaci a v hlavě se mi nehoní vůbec nic :-)

A opět dle videa je vidět, že paní rozhodčí si znova nejen psy ohmatá v postoji ale další dlouhá část probíhá v pohybu, je to opravdu náročné i fyzicky.

Po jednotlivém běhu každého psa tam a zpět přichází opět povel do pohybu společně. Běžíme a najednou vidím, že paní rozhodčí podává ruku nám !!!!!!!!!!!


WOWWWWWWWWWWWW !!!!!


ATILLIO ZÍSKÁVÁ CACIB !!!!!!!!!!!!!!



Moje neuvěřitelná radost, opět jsme se s Atim prokousali v takové konkurenci k vítězství.


Takže máme CACA :-), máme CACIB :-)) a čeká nás později ještě nástup o BOB !!!!!


dalmatin-aida

dalmatin-aida

dalmatin-aida

dalmatin-aida


Máme zase chviličku, než půjdu s naší Argi !!

Nyní nastupuje TŘÍDA ČESTNÁ psi a vyhrává velice úspěšný pes několikanásoobný Ch a ICh. FALCATUS FIRE IN THE HOUSE, majitelky Beaty Elsner, tedy kandidát BOB !


A začínají feny !

Do třídy mladých krásná fena DOT4DOT BUMBLE BEE, chovatelky K. Schutz z Německa. Fenečka , která minulý víkend získala v mezitřídě na KLUBOVÉ VÝSTAVĚ v Annabergu Buchholz (30.11.) ocenění nejlepší fena a BOB! Ve Welsu získává titul " Nejlepší mladý ", tedy další kandidát BOB !!


Nastupuje mezitřída :-) tedy naše Argi. Konkurentkou nám je krásná fenečka našeho přítele z Dánska TRE FALKE S FANLIGHT FANNY, chovatele a majiele v jednom Erika Winthera.

Naše malá se proti Nitře výborně prezentuje v postoji i pohybu. Je to zlepšení o 100 %. Tímto mi udělala velikánskou radost, odnášíme si z kruhu ocenění " VÝBORNÁ 2".

( důvodem jsou tmavé uši....paní rozhodčí se mi již při posuzování omlouvala, že " PRO NI " jsou tmavé uši problém, že ona upřednostňuje puntíkaté . Naprosto jsem její vysvětlení brala a neměla s tím žádný problém...naopak mě velice potěšila, že Argi jinak pochválila jaká je to krásná elegantní fena a známky " výborná " u této přísné rozhodčí se opravdu cením !!!!
Tmavé uši máme a víme, že někomu vadí někomu ne, zatím to vadilo pouze na výstavách, minulý víkend v Nitře a nyní. Je to daň za jedinečný neuvěřitelně sytý černý lakový pigment, který naše malá má a který bude vynikající pro další chov !! )


dalmatin-aida

I po prezentaci naši malé jsme maximálně spokojeni a se zájmem přihlížíme nástupu dalších tříd.

Nastupuje třída otevřená feny a vyhrává další krásná fena z Německa : CHECKPOINT BRAVO S KUMARI , která vyhrála mezitřídu na letošní klubové výstavě v Salzburgu pořádané při Světové výstavě 2012, kde feny posuzovala přísná uznávaná anglická rozhodčí Nina Byles (UK).

Tak a nastupuje TŘÍDA ŠAMPIONŮ, kterou vyhrává JACCY VON DER KOSEMÜHLE našeho přítele F. Wernera. Druhá konkurentka feny B. Elsner odchází s VD.

Tak a nastupují feny o CACIB a ten získává CHECKPOINT BRAVO S KUMARI , což jsem i tipovala :-), takže další kandidátka BOB !!


Jde TŘÍDA ČESTNÁ feny, dvě interšampionky z Francie a vyhrává COSTA BRAVA DE LA VALLEE DE LA CHESNAIE, poslední kandidátka BOB !


TAK A NASTUPUJEME O BOB !!!

V TOMTO POŘADÍ:
----------------------------

nejlepší mladý - DOT4DOT BUMBLE BEE

CACIB PES - ATILLIO DI ASSONANZA

CAC PES ze třídy čestné ( do této třídy mohou v Rakousku JEN interšampioni ) - FALCATUS FIRE IN THE HOUSE

CACIB FENA - CHECKPOINT BRAVO S KUMARI

CAC FENA ze třídy čestné - - COSTA BRAVA DE LA VALLEE DE LA CHESNAIE


S Atim nastupujeme naprosto v klidu, neboť kvalita konkurence je tak velká, že těžko vůbec o něčem přemýšlet.

Jak je vidět z videa výběr BOB dělala paní rozhodčí velice pečlivě, ale takto ona posuzovala všechny třídy od samého počátku.

Ati se mnou v kruhu perfektně spolupracuje, má zřejmě svůj " VELKÝ DEN ", výborně stojí, do běhu dává veškerou svoji energii, občas se vteřinově postaví i na zadní, tak jak to náš " TYGŘÍK " dělá , když má opravdu skvělou náladu :-) .

Pejsci se předvádí v pohybu, v postoji, sólo běhy tam a zpět a opět běh dokola jednotlivě i společně .....mnozí z nás již ani nemůžou :-) i já toho mám až až, po všech těch prezentacích, které jsem musela dnes zvládnout.

Ale vím, že musím, protože vidím, že Ati hrozně chce, že mě sám žene a jakoby mi říkal " PANIČKO NEFLÁKEJ SE, POJDˇ, POJD ˇ, JÁ CHCI DNES VYHRÁT " :-DDDD


Tak běžíme a běžíme :-), myslím, že už ani nevím, že běhám o BOB :-)


Tak a je to tu, paní rozhodčí ze středu kruhu míří rázným krokem k nám a podává mi ruku !!!

U mě přichází neuvěřitelný výbuch radosti, jak už bývá zvykem skáču do výšky, volám svoje " DANKESCHOEN " A POSKAKUJEME S TYGŘÍKEM DO STŘEDU KRUHU :-))





ATILLIO získává titul BEST OF BREED !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

HURAAAAÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ !!!!!!

FANTASTICKÝ ÚSPĚCH NAŠÍ CHOVATELSKÉ STANICE !!!!


dalmatin-aida

Mám opravdu neskutečnou radost a každý vidí, že je to opravdu radost velice spontánní , všichní nám gratulují k zaslouženému úspěchu !!

Při focení ,se mě ptá paní rozhodčí odkud jsme a 3x zopakovala " sehr schoene Rude. "

dalmatin-aida

Užívám si této chvíle plnými doušky spolu s Atilliem, který si zřejmě řekl, že po nevydařeném nedělním CACIBU v Praze a nevydařené klubovce , ukáže všem doma, že se popere s kvalitní konkurencí v zahraničí a odnese si titul ten nejvyšší - BOB !!!!!!!


SKVĚLE TYGŘÍKU, DĚKUJEME TI A ZASÍLÁME VELKÁ GRATULACE A PODĚKOVÁNÍ TOMÁŠOVI !!!

dalmatin-aida

Tímto pro nás den výstavní ale zdaleka nekončí, je nám jasné, že z vánočních trhů nebude nic :-) a zůstáváme na výstavišti do odpoledních soutěží !!!

------------------------------------------------------------------------------------

NOVÁ ČÁST Z ČESTNÉHO KRUHU NÍŽE



dalmatin-aida

Takže čekáme na odpolední soutěže, volný čas využíváme k povídání s našimi přáteli jak z domova tak ze zahraničí !! Takže čas utekl velice rychle a my se jen tak tak stihli přesunout k čestnému kruhu, kde už bylo opravdu narváno !

Usídlujeme se tedy trochu stranou, pesani odpočívají v boudě a já sleduji průběh soutěží.

Nutno dodat, že čestný kruh je opravdu nádherný, úžasná vánoční výzdoba a k tomu ještě živá vánoční hudba. Fakt nádhera !!!

Skupinu VI. má vybírat de katalogu Martha Heine z Německa. Pro mě i naše německé přátele neznámá rozhodčí, takže těžko o něčem vůbec přemýšlet :-)

Opět se přesvědčuji o perfektní organizaci Rakušanů, vše klape včetně přípravy pejsků v předkruhu, kde se vždy nosí tabule, která skupina FCI jde do přípravného kruhu.

Tak a je to tu !!! na tabuli je nápis " VI ", takže nástup do přípravného kruhu.

Běžím pro Atiho a jdeme bojovat :-)

Nejdříve dostáváme v tomto kruhu nádhernou kokardu za BOB !!, kterou si všichni musíme připevnit. Vypadá to opravdu famozně , když jsme všichni vystavovatelé ozdobení touto nádhernou kokardou.

Takže kokardu máme připnutou , Ati je koncentrovaný a ve výborné náladě jako celý den !!!

V duchu si říkám, už o nic nejde, velký úspěch je, že jsme tady a že se můžeme ukázat v čestném kruhu, kde přihlíží a posuzují i češští rozhodčí jako L. Jančík, O. Dolejšová, J. a B. Ovesná.

Tak a přichází první velké překvapení !! Do předkruhu nepřichází jako rozhodčí p. M. Heine ale paní p. B. Ovesná, prostě změna proti katalogu.

V momentu, kdy ji vidím, tak si říkám pro sebe, tak jakékoliv naše naděje na umístění tímto končí, protože na klubovce Ati skončil poslední....

Nevadí,tak aspoň ukážeme, jak jsme krásní :-) a snažíme se s Atim v postoji ! Za námi slyšíme, jak se k paní rozhodčí hlásí čeští vystavovatelé, kdežto my volíme pravý opak.... jako bysme byli cizinci. :-)

Jelikož nás pořadatel řádí s Atim hned jako druhý v pořadí při nástupu do čestného kruhu, tak jsme paní rozhodčí stále na očích, nebotˇi ona stojí hned při vstupu do kruhu.

Nelze si nevšimnout, že si Atiho prohlíží !



Tak a hlásí nástup skupiny VI. do čestného kruhu.

První vbíhá RR , hned za ním my a potom další plemena z této skupiny.

Takže velké kolo běhu a postoj. Paní rozhodčí jde od předu až dozadu a výběr pejsků začíná odzadu.

dalmatin-aida

Blíží se k nám, chvíle napnutí a JUPIÍÍÍÍÍ vybírá i Atiho do užšího výběru.

V ten moment se mi rozepíná řetízek vodítka a vzhledem k nervozitě mi docela dlouho trvá, než se mi ho podaří zapnout.

No konečně !! Tak a řadíme se mezi nastoupené psy užšího výberu skupiny VI.


Tak a slyšíme páté místo...., čtvrté místo, třetí místo .....a my s Atim stále bez umístění !!!

V tomto momentě už vím, že náš tygřík sahá po dalším jedinečném úspěchu !!!

Paní rozhodčí dává povel ještě k jednomu kolečku obou pejsků (za potlesku rozhodčích adalších přihlížejících ), tedy Atiho a nádherného basseta mimo jiné " světového vítěze 2012" chovatelky L. Zitové !!!

Tak a je tu úplný závěr a slyšíme 2. místo dalmatin, 1. místo basset.


WOW !!! WOW !!! ATILLIO JE RES. BOG !!!!! BOMBÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ !!!!!

Naše obrovská neskutečná radost a běžíme ke stupínku !!!

A tady mi Atínek opět připravuje překvapení :-)))

Na stupínek nechce,
nejprve skočím já na stupínek a lákám ho, ale Ati nic, jakoby nechápe proč tam jsem a co to dělám za divadlo :-))

Tak říkám jeho HOP HOP , konečně vyskočí na stupínek, ale hned seskakuje dopředu a čuchá si ve vánočních hvězdách :-DDD to mu asi přišlo zajímavější, než pozovat fotografům na druhém místě !!

dalmatin-aida
.

Takže další pokus , no a sláva , Atínek stojí a já můžu alespoň chviličku vychutnávat v klidu jeho úspěch .
dalmatin-aida
.

Tak a přichází gratulace p. rozhodčí B. Ovesné, moc ji děkuji a ona na mě překvapeně ..... " Vy jste také z Čech ??? " , odpovídám " Ano " a srdečně se tomu zasmála, protože na prvních třech místech se umístili vystavovatelé z Čech, na třetím místě to byl nádherný Porcelán !!!

TAK NA TENTO DEN A TENTO ÚSPĚCH NIKDY NEZAPOMENEME.

NAŠE VELÉ PODĚKOVÁNÍ PATŘÍ OBĚMA ROZHODČÍM, KTERÉ NÁS K TOMUTO VÝSLEDKU SVÝM OHODNOCENÍM DOVEDLY !!

DĚKUJEME MOC A MOC SI TOHO VÁŽÍME !!


dalmatin-aida
.


Tak pomalu balíme a s pocitem neuvěřitelného štěstí odjíždíme na hotel, ještě po cestě jsme v kontaktu s mnohými našimi přáteli prostřednictvím SMS, kteří prožívají obrovský úspěch s námi a gratulují nám !!!

Ještě jednou Vám patří naše VELKÉ DÍKY a NAŠE MEGA GRATULACE a PODĚKOVÁNÍ TOMÁŠOVI !!!!!!!!!!!!!!!!!!


PŘICHÁZÍME NA HOTEL, ARCHIE a ARGI jsou v pohodě, ale na Atínkovi je znát velká únava ani nejedl.

To mi dělalo trochu starosti , ale doufala jsem, že se z toho do 2. dne vyspí !



TAK A JAK TO BYLO DRUHÝ VÝSTAVNÍ DEN BUDEME ZASE POKRAČOVAT V KRÁTKÉ DOBĚ !!!


-------------------------


Zpět na hlavní stránku.

SOUTĚŽE

24.7. - .


dalmatin-aida


CELÁ KAUZA JE Z NAŠÍ STRANY ŘEŠENA DÁLE Z DŮVODU NEOPRÁVNĚNÉHO POŠKOZOVÁNÍ DOBRÉHO JMÉNA NAŠÍ CHOVATELSKÉ STANICE ČLENY VÝBORU DK ČR ALE I OSTATNÍMI ČLENY I NEČLENY DK ČR, KTERÉ TRVALO MĚSÍCE PŘED ROZHODNUTÍM ČMKU ( COŽ MÁME PODROBNĚ DOLOŽENO ) A BUDEME VÁS BRZY INFORMOVAT !



PŘEDSEDNICTVO ČMKU ROZHODLO V NÁŠ PROSPĚCH !! KLIK ZDE




dalmatin-aida
.


CO SE MŮŽE STÁT, KDYŽ NAPÍŠETE NEBO ŘEKNETE SVŮJ NÁZOR.........klik zde



ABSURDNÍ KROKY VÝBORU DK ČR PROTI NAŠÍ CHOVNÉ FENĚ AIDĚ – KLIK ZDE
 
   Více zde.

13.3. - TOP 20 GERMANY 2012


Německá vlajka | Vlajky.org

dalmatin-aida







OFICIÁLNÍ VÝSLEDKY GERMANY TOP 20 KLIK ZDE – a na listině KLIK NA PDF !!!



A T I L L I O


GERMANY TOP 20 2012


VICE-JUNIOR WINNER



A

CH. S. ASSONANZA


GERMANY TOP 20 2012


15. místo !!!!!
 
   Více zde.

21.12. - TOP DALMATIN ČESKÝCH VÝSTAV 2012 VÍCE UVNITŘ KLIK NA NADPIS


Vlajka České republiky | Vlajky.org


dalmatin-aida







TOP 20 DALMATINŮ ČESKÝCH VÝSTAV ROKU 2012 ( ZATÍM NEOFICIÁLNĚ ) KLIK ZDE



A T I L L I O




NEJLEPŠÍ DALMATIN ČESKÝCH VÝSTAV r. 2012 !!


a po dnešní bodové korekci i




VÍTĚZ VŠECH KATEGORIÍ, KDE STARTOVAL TEDY :

1/KATEGORIE JUNIORŮ !!

2/ KATEGORIE DOSPĚLÝCH JEDINCŮ !!

(PSI + FENY DOHROMADY !!)


ŽÁDNÝ KOMENTÁŘ NENÍ TŘEBA :-D

(na každou kategorii k vítězství mu stačila jen polovina výstavní sezony :-D do května 2012 v mladých, od června v dospělých)


dalmatin-aida



.

dalmatin-aida
 .   Více zde.

15.12. - CHOVNÍ PSI , KRYCÍ PSI připravujeme nově



dalmatin-aida

NAŠI KRYCÍ PSI !!


- vynikající anglická linie, výstavně velice úspěšní !!



- jsou z VRHU:

1) BEZ PLOTEN

2) BEZ MODRÉHO OKA

3) BEZ HLUCHOTY, VŠICHNI BAER +/+ !!!!!

4) PLNOCHRUPÍ !!!

5) VYNIKAJÍCÍ PIGMENT + TMAVÉ OKO



.


CHAMPION ARGO DI ASSONANZA



CHOVNÝ PES
PLNOCHRUPÝ

dalmatin-aida

DKK A (0/0 ) DKL 0/0 !!! ( ve věku 20 měsíců !! )

LEMON FREE


VÍCE ZDE klik


GALERIE klik zde ( foto Jakub Antoš )


dalmatin-aida

.



CHAMPION ATILLIO DI ASSONANZA


CHOVNÝ PES
PLNOCHRUPÝ
dalmatin-aida

DKK A (0/0 ) DKL 0/0 !!! ( ve věku 20 měsíců !! )

LEMON FREE



VÍCE ZDE klik



GALERIE klik zde ( foto Jakub Antoš )

dalmatin-aida


dalmatin-aida
.





ARIS DI ASSONANZA ( žije v Německu )


CHOVNÝ PES
PLNOCHRUPÝ


VÍCE ZDE klik



dalmatin-aida

.





CHAMPION ANDINO DI ASSONANZA


CHOVNÝ PES
PLNOCHRUPÝ


VÍCE ZDE klik




dalmatin-aida


.

dalmatin-aida
 .   Více zde.

07.7. - CAC KLATOVY 30.6.2012

dalmatin-aidadalmatin-aida


dalmatin-aida
.   Více zde.

CACIB Praha 2009 ASSONANZA DALMATIANS -meeting 3.6.2011 (12 weeks old ) ASSONANZA DALMATIANS -meeting 3.6.2011 (12 weeks old )  ATILLIO CHAMPION of CHAMPIONS of the BREED DALMATIAN  CAC Bremen 8/09 - Excellent 3 !! ATILLIO  CHAMPION of CHAMPIONS of the BREED DALMATIAN CACIB MISKOLC 4/10 - Exc. 1, CAC, CACIB, BOB !! CACIB Szczecin 6/09 - EXCELLENT 1, CWC !! ALINA ( ARIANNE ) DI ASSONANZA ( 3 months old )

© AIDA DOLCE - Design by MACDESIGN STUDIO!